Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Konfirmationskort på 5 minutter

2017-05-02

Jeg har været igang med at lege med de lækre farver fra Lindy's. Denne gang har jeg lavet et "to-minutters"-kort, med temaet konfimation. Jeg synes det er rart, at man ind imellem, kan lave nogle hurtige, men stadig super lækre kort.
Jeg har lavet et kort til både drenge og piger. Jeg har brugt de lækre Magical shakers fra Lindy's, og har på den måde lavet baggrunden. Herudover har jeg brugt stemplerne fra Dylusion, til at skabe motivet. Jeg har stemplet med grå sværte, for at få et knap så hårdt udtryk. Til sidst har jeg lavet en håndtegnede ramme.
God dag derude
*Signe*

Varer relateret til dette indlæg