Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Super Hero kort

2017-04-21

Jeg har til dette kort brugt stempler og dies fra Mama Elephants Tiny Heroes sæt.Baggrunden har jeg lavet med Distress Inks, som jeg har blendet på med et Blending Tool. Til græsset har jeg brugt Mowed Lawn og Peeled Paint, og til himlen har jeg brugt Tumbled Glass og Mermaid Lagoon. Buens form har jeg lavet en mask, som jeg har klippet i hånden. 
Efter blendingen har jeg splattet med vand, som jeg har dubbet op igen efter ca. 30 sekunder. Det fjerner noget af farven fra Distress Inken. 

Motiverne har jeg farvelagt med Copics. Mine favorit farvekombinationer kan du se i mit indlæg for 14 dage siden, og som er linket herunder.

Titlen er stemplet med Versafine i Onyx Black.Det var alt for denne gang.

Husk at butikken i denne weekend er på messe i Sorø - ses vi? :)

- Mette

Related blog posts