Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Life layout

2017-03-31

Billedet stammer endnu engang fra turen til USA i januar ;)

Jeg har primært brugt papirer fra My Mind's Eye In Bloom serie og Pink Paislees Moonstruck. Jeg er faldet totalt for begge serier! :)Jeg har brugt emphemera (blandt andet blomsterne) fra In Bloom kollektionen.Titlen stammer fra et nyt sæt Thickers.Til at sværte alle kanter har jeg brugt Distress Ink i Black Soot. Jeg har lavet splats med Heidi Swapp Color Shine i Gold.Hjerterne og krydsene er fra Freckled Fawn, og Enamel Dotsene fra Richard Garay.På min baggrund har jeg brugt en Snow Paste med glitter gennem en stencil fra Tim Holtz.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg