Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Planner for par

2016-12-20

Som del af et designteam, får man indimellem nogle lidt anderledes opgaver…
Stinne og Kristina har været så heldig at få lov at lege lidt med indbinding af Maj Wismann’s ”Parplan 2017”.
Efter køb af parplanen modtager man et link til download, hvorefter man selv udskriver.

Læs videre for at se Stinne og Kristina’s forslag til indbinding…

Stinne:

At få par planner som opgave, var en sjov ting at kaste sig ud i.

Jeg har printet min version i A4. og for at den ikke blev for tøset eller for mandig, valgte jeg et neutralt udseende papir, nemlig Kaiser Craft Always and forever  Collection, Eternal. Det er stribet i sort og hvidt og er hverken dame ellerl mand.

Oven på det valgte jeg at bruge en helt sort karton, som er stanset ud med Tim Holtz taggen, den største. Der har jeg pyntet og sat teksten ind, så man kan se hvad det er.

Jeg har pyntet taggen med stickers/klistermærker fra Pink Paislee, Memorandum.og for at få øjet til at flyde hen over forsiden, har taggen også fået et Hashtag og et par hjerter, alt i guld.Udover stickers valgte jeg at bruge to af Tim Holtz scribbles and Splats hjerter, da de også er neutrale i udformningen, disse i råhvid.

Jeg har forsøgt at gøre min bog enkel, således at skulle en ikke Scrapper ville prøve at gøre kunsten efter, kunne det sagtens lade sig gøre.
   

Jeg satte det hele på et helt ark sort karton for at få en ekstra kant og for at forsiden blev mere stabil og knap så tynd.

Bogen blev bundet sammen med Zutter bind it all, røde ringe i top og bund.

KH - Kreative Hilsner
Stinne

Kristina:


Jeg har valgt at udskrive min plan i A5 størrelse, for mig er det et lang mere håndterligt format end A4. At udskrive i A5 er nemt gjort, det er blot at vælge ”udskriv som hæfte” i printerens indstillinger, så går resten af sig selv.
Selve planen er egentligt i farve, jeg har blot valgt at udskrive i sort/hvid.

For at få en vis tykkelse på for- og bagside, har jeg limet et tykt stykke akvarel papir sammen med 2 stykker glat karton.
Jeg limer ofte flere lag sammen, for at få præcis den tykkelse der nu passer til mit projekt. Helt genialt til det, er YES glue, som smøres ud med en spartel (eller et kredit kort ;-) ).
En af fordelene ved YES, udover at være drøj i brug, er at selv det tyndeste papir ikke krøller som med almindelig lim.

Efter at have skimmet siderne lidt igennem, faldt det lige for at inddele i afsnit. Så jeg startede med at lave faner i ensfarvet karton. Da jeg endte med at have rester i overskud, lavede jeg en lomme på forsidens inderside. På den måde kunne der lige blive plads til skrivegrej og post-its.

1482011384.jpg

For- og bagside består som nævnt bl.a. af akvarelpapir. Akvarelpapir er skønt, fordi det giver mulighed for at arbejde med en masse vådt i vådt, splat, mediums og…
Jeg startede med at lave tekstur med texture paste, som jeg blot har spartlet på gennem en stencil. Bagefter fik det hele farve med Dylusions Ink spary i farverne Polished Jade, Pure Sunshine og Fresh Lime.
Efter at have sprayet farve på baggrunden, har jeg blendet og nedtonet farverne lidt med en vådserviet.

1482011388.jpg 1482011393.jpg

Som et ekstra pift har jeg forstærket og pyntet kanterne med washi tape og tilføjet et par splats her og der med Color Shine og pyntet med dymo tekst og diecuts af den lækre fjer fra Tim Holtz.

1482011724.jpg 1482011728.jpg

Til sidst er hele herligheden samlet med plastik discs (som jeg havde i forvejen), her kunne jeg lige så godt have brugt binding rings, bånd, twine eller hvad man ellers lige måtte have ved hånden.

Forhåbentligt er du blevet inspireret til at indbinde noget…

Tanker

Kristina

Varer relateret til dette indlæg