Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Bare os

2017-03-29

Endnu en gang har jeg fået lavet et Layout. Denne gang har det været længe undervejs, det blev et af det Layouts som jeg er gået til og fra. Jeg havde fundet papiret jeg ville bruge, men kunne simpelthen IKEA bestemme mig for baggrunden. Så jeg gik til og fra, mens jeg overvejede hvad jeg ville med det. 

Det endte med dette layout.Jeg har brugt lækkert papir fra Maggie Holmes, der er revet i kanterne, for at få et mere råt look. Baggrunden er lavet på Hvidt karton hvor jeg har "splattet" med Distress stains samt stemplet lidt. Som pynt har jeg standset doily og kommet deco foil på, jeg har brugt kork, metalpynt, blomster, deco sten og palietter. Til sidst har jeg lavet titlen med thickers.

God dag derude
*Signe*

Varer relateret til dette indlæg