Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt
Tilbud Stempelkursus - Online kursus

Det ultimative Stempel Kursus - ONLINE KURSUS


På lager

399,00 DKKinkl. moms

299,25 DKK

Det ultimative Stempelkursus

- lær at få det bedste ud af dine stempler og opnå gode resultater

Kurset er for dig, der ikke synes du opnår de resultater med dine stempler, som du gerne vil. Det er for dig, hvor det driller, dig, der er i tvivl, om du skal vælge den ene eller den anden sværte, dig, der er bange hver gang du skal stemple: for nu lykkedes det garanteret ikke igen.

Har du det sådan eller bare en snert af det, så er dette kursus noget for dig.

Kurset tager fat i alle facetter af at stemple. Du bliver ført sikkert igennem alle de forskellige elementer, der har indflydelse på resultatet når du stempler - og i bund og grund vil vi alle jo gerne have flotte stempelaftryk, der står skarpt.

Kurset består af over 8 timers video, som er serveret i over 70 små og enkeltstående videoer. Videoerne er delt op i 6 moduler og et hav af lektioner, så det er nemt at overskue, hvor langt du er nået.

Kurset er sammensat, så det kommer i en fornuftig rækkefølge og giver dig den bedste mulighed for at lære indholdet.

I modul 1 giver jeg en kort introduktion til kurset og viser dig helt grundlæggende, hvordan du stempler.

I modul 2 gennemgår jeg materialer og kommer ind på forskellene på papir, hvilket værktøj der findes og hjælper dig, forskellen på de forskellige slags stempler, de forskellige stempelsværter og meget meget mere.

I modul 3 kommer vi ind på det, som mange har rigtig svært ved, hvad er forskelliene på de forskellige slags sværter og hvad er den enkelte sværte god til. Her gennemgår jeg kort sagt både fordele og ulemper ved alle sværtetyperne, men jeg går os ned i udvalgte sværter, hvor jeg  gennemgår dem hver og en, så du får god viden om hvad de forskellige sværter kan.

I dette modul får du også materialer til at lave dit eget opslagsværk, så du kan se hvad dine sværter er gode og knap så gode til. Der er 2 forskellige systemer, som ligger lige klar til at printe ud og udfylde. Det er også her, du virkelig får god øvelse og dermed får rigtig god og uvurderlig erfaring, som gør dig dygtigere til at stemple.


I modul 4 fortsætter vi med sværterne - der ser vi på dem udfra hvilket formål, du har. Skal du stemple hvidt, stemple en sort tekst, der skal stå skarpt, farvelægge eller måske stempel på et lærred. Her berører vi hvilke ting, du skal være opmærksom på samt hvilke sværter der egner sig til det enkelte område.

I modul 5 kommer vi ind på udvalgte stempelteknikker. Jeg læder dig bl.a. hvordan du spejlvender stempelmotiver, gode tips tilblending, stempling med vand og mange andre måder at stemple på, som kan udvide dine muligheder med stempler.

I modul 6 berører vi de problemr, amn kan opleve når man stempler. Hvorfor får jeg ikke et skarpt aftryk, hvorfor gnidrer sværten ud, hvad gør jeg, når der er kommet sværte udenfor stempelaftrykket og meget andet. Dette modul udbygges løbende med flere spørgsmål, hvis der dukker nye op for os.

Lyder dette som noget for dig, så skynd dig at kæbe adgang til kurset - jeg lover dig, at der er fuld valuta for pengene, og jeg giver dig tilfredshedsgaranti i 7 dage. Køber du kurset og kan i løbet af de føærste 7 dage se, at dette er ikke noget for dig, så mailer du blot til mig, og jeg refunderer beløbet til dig og fjerner naturligvis samtidig din adgang til kurset.

Når du køber kurset, køber du adgang til kurset til dig selv og retsen af din husstand til evig tid, så du kan gense kurset og de enkelte videoer, så mange gange du vil.

Kurset egener sig også godt som et opslagsværk.

Se en gennemgang af kurset på video her.

Stil spørgsmål

Du skal være oprettet som bruger

2 Spørgsmål & Svar

Her kan du stille dine spørgsmål vedr. varen ovenfor. Du modtager en mail når vi har svaret dig.

Påkrævet med fornavn.
*(Påkrævet for at få notifikation om svar)
 • Skrevet af Gurli Busk
  D. 2020-03-08
  Hejsa der er ikke meget information om kurset her tænker jeg på hvad går det ud på for 399,00 er mange penge for et kursus med så lidt information. Jeg sammenligner det lidt med de online classes kurser jeg sommetider køber hvor jeg kan se lidt om hvad de forskellige lektioner indeholder og hvor der også er lidt videoklip, og ud fra det kan jeg se om det er noget jeg vil prøve mvh Gurli Svar:
  Hej Gurli Tak for din besked - og jeg kan sagtens forstå dit spørgsmål og din undren. Det er heller ikke meningen, at der skal være så lidt information om kurset. Der er langt mere information på vej. Sagen er den, at det hurtigt blev oprettet på webshoppen, så vi kunne sælge det på Convention i sidste weekend. Og her nåede jeg desværre ikke at lave bedre beskrivelse inden. Men den er på vej :-)
 • Skrevet af Charlotte
  D. 2020-04-28
  Om det bliver ved med at ligge online hvis man på et tidspunkt har brug for at genopfriske hukommelsen? Jeg tænker på om det vil komme til at ligge der for fremtiden lige som Copics kurset? Mvh Charlotte Niemann Svar:
  Hej Charlotte Det er et susper godt spørgsmål. Og det gør det - kurset bliver ved med at være der, så du kan gense det alle de gange, du vil. Det er dit til evigt eje :-) Mvh Anja

Relaterede varer