Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Det Ultimative Copic Marker Kursus

- Lær at få det optimale ud af dine Copic Markers

 

Et onlinekursus, du kan tage hjemmefra når det passer ind i din kalender.

 
Det Ultimative Copic Marker Kursus

Vil du gerne lave flot farvelægning med Copic Markers?

Kæmper du også af og til med at skabe de flotte skygger, at få farverne blendet smukt, at sætte farverne sammen og i det hele taget vælge hvilke farver, du skal sætte sammen og bruge, så har vi gode nyheder.

Dette kursus tager dig igennem alt i materialevalg, så du vælger de rigtige materialer til at skabe et godt resultat. Vi giver dig al teorien, så du forstår, hvordan du skal træffe dine valg og du kan blive god til selv at sammensætte dine farver og skabe de gode resultater.

Vi lærer dig naturligvis også de forskellige teknikker, der skal til for at skabe netop de flotte skygger, og at du får blendet tuscherne rigtigt. Vi kommer både til at undervise i basisteknikker samt en lang række af avancerede teknikker, så her er også meget at hente, hvis du er mere øvet.

Udover det kommer vi bl.a. ind på opbevaringsløsninger og vedligeholdelse, så du får det optimale ud af dine tuscher.

Kort sagt er det er kursus, der kommer rundt om alt, der drejer sig om Copics.

Har du ikke Copics men en anden alkoholbaseret tusch som f.eks. Promarker eller lignende, kan du sagtens tage dette kursus. Teknikkerne er nøjagtig de samme. Vi tager blot udgangspunkt i Copic. Det vil sige, at det er Copics farvekombinationer, vi bruger i kurset. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på.


Copics Kursus - Ja tak lær mig teknikkerne

Dette Online kursus er noget for dig, hvis du godt kunne tænke dig, at lære:

-          Hvordan du får det optimale udbytte ud af dine Copic tuscher og markers.

-          Hvis du gerne vil lære at lave en flot blending.

-          Hvis du gerne vil lære at lægge flotte skygger og få skyggerne lagt rigtigt.

-          Hvis du gerne vil have den grundige gennemgang, så du får al teorien om Copic, farvenumrene og hvordan du bruger dem samlet et sted.

-          Hvis du allerede har været i gang med Copics i noget tid, men gerne vil have et brush up og lære mere avancerede teknikker

-          Hvis du gerne vil have alle tips og tricks til at blive rigtig god til at bruge dine Copics


Du behøver på ingen måde, at kunne svare ja til alle ovenstående punkter. Hvis du blot kan svare ja til et eller 2 af de ovenstående punkter, så kan du få godt udbytte af kurset.

På kurset gennemgår vi alt den grundlæggende viden, der skal til for at bruge sine Copic markers. For at få det optimale ud af dine Copics er det nemlig vigtigt, at du kender den grundlæggende teori og har styr på dit materialevalg, samtidig med at du lærer alle teknikkerne til at bruge Copic markers. Alle 3 områder er vigtige for at opnå et godt resultat.

På kurset bliver du sikkert ført igennem de forskellige moduler og lektioner på en god og pædagogisk måde, så du nemt kan lære at bruge dine Copics hjemmefra dig selv i dit eget tempo. Og du kan gense det igen og igen, så du får repeteret det, du har behov for.



Du får:

-          Over 3 timers videoundervisning

-          Over 30 forskellige videoer, så du får det i overskuelige bidder

-          Beskrivelser i kurset, som forklarer undervejs

-          PDF’er med teknik ark, som vi bruger i kurset til at huske og øve de forskellige teknikker

-          PDF med vores favorit farvepaletter, som du kan bruge i din farvelægning

-          Links til tips, tricks og hjælpemidler, som vi selv bruger.


Bonusser

Udover det får du flere bonusser. Witus fortæller dig, hvordan hun gør, når hun sammensætter farvepaletter, så du selv kan lære at sammensætte dit personlige farvevalg. Derudover får du en PDF med farveskema over Copic Ciao samt en PDF med alle farvenumrene til Copic Ciao, så du kan få numre på enden af dine Copic Ciao markers. Så bliver det endnu nemmere hurtigt at finde den farve, du skal bruge. Og sidst men ikke mindst viser Mette, hvordan du kan bruge Copics sammen med Alkohol Inks.




                                        





Undervisning

Dette kursus er undervisning. Det tager udgangspunkt i, at du skal opnå de bedste resultater. Undervisningen er tilrettelagt, så du får din undervisning i de rette mængder i den rigtige rækkefølge, så du får mest muligt ud af kurset.

Kurset består derfor også af forskellige moduler, som er inddelt efter emne, og under hvert modul er der flere lektioner, du skal igennem, for at lære det hele.


Hvordan foregår dette Online Kursus?

Når du har købt adgang til kurset, får du tilsendt en mail med et brugernavn og en kode. I den samme mail får du et link til en hjemmeside, hvor du skal bruge dine login oplysninger for at komme ind til dit kursus.
Du kan tilgå dit kursus fra både din telefon, Ipad og din computer. Du skal blot have adgang til Internettet. 
Du kan derfor tage kurset hjemmefra dig selv, når det passer dig, eller pak dine ting ned og tag kurset med i sommerhus eller på ferien. Det kan du sagtens.
Når du først har købt dette kursus, er det dit til evigt eje. Du kan derfor altid gense enten hele kurset eller de moduler og lektioner, du har lyst til.
Du køber adgang for 1 person, når du køber kurset.
Er I flere, der gerne vil tage kurset sammen, kan I sagtens det. I skal blot købe hver jeres adgang til kurset :-)


Copic Markers Online kursus - Ja tak



Hvad indeholder kurset helt præcist

Modul 1: Materialer

I første modul tager vi fat på det ene ben af de 2 grundlæggende elementer – nemlig materialer. For at opnå gode resultater med Copic er det vigtigt, at man bruger de rigtige materialer.
Vi kommer i modulet ind på forskellen mellem alkoholbaserede tuscher og vandbaserede tuscher. Vi kommer ind på de forskellige typer af Copic tuscher og hvad forskellene er på dem.
 
Udover det snakker vi om valg af farver og papirvalg, så du får papir, der er egnet til Copics og giver dig det bedste resultat. En anden vigtig ting, er at vælge de rigtige sværter, penne og brug af printer, så dine farver ikke bløder.

Vi kommer derudover også ind på, hvordan du opbevarer og organiserer dine Copics, så du får mest mulig ud af din tid, samt hvordan du vedligeholder og rengører dem.

Copic Marker Kursus Modul 1 - gennemgang af Copics      Copic Marker Online Kursus - Vælg de rigtige sværter til Copics
Copic Marker Kursus - opfyldning af Copic markersCopic Marker Kursus - gennemgang af Copic Markers Colorcharts

Modul 2: Teori

I modul 2 kommer vi ind på det andet ben af de grundlæggende elementer, som er teori. Vi kommer her til at gennemgå teorien bag Copics farvekoder, så du får en forståelse for hvordan farveskalaen er bygget op.

Vi kommer også ind på, hvordan du vælger farver og sammensætter farver, så du kan lave flotte og naturlige skygger.

Disse ting gør dig i stand til, efter lidt øvelse, selv at sammensætte farver, og med tiden skabe dine egne farvekombinationer.
Vi kommer også kort ind omkring grundlæggende farveteori samt skyggeteori, samt hvordan du bedst griber det an, hvis du farvelægger stempelmotiver, som har tilhørende dies til.

Copic marker kursus - modul 2 - farveteori     Copic Marker Kursus Modul 2 - skyggeteori     Copic Marker Kursus Modul 2 - stempler og dies

Modul 3: Basis teknikker

I modul 3 går vi i gang med at bruge Copic tuscherne mere konkret og tage hul på alle teknikkerne samt de mange fif og tricks, der er i forbindelse med det. I dette modul kommer vi ind på alle basisteknikkerne, som  f.eks. spænder fra farvelægning i Block-colouring til farvelægning med mange toner af farver. Det er på dette modul, du lærer at skabe pæn blending af farver og opnå flotte skygger.
Du lærer også, hvordan du kan få flere farver ud af dine tuscher selvom du ikke har så mange endnu ved hjælp af en speciel teknik.

Vi kommer også ind på, hvordan du opnår ekstra flotte finisher i din farvelægning ved hjælp af andre værktøjer. Og så viser vi dig, at Copic også kan bruges på andet end papir. Du kan lige så godt udnytte alle de muligheder, du har.

Copic Marker Kursus Modul 3 - Tip to tip     Copic Marker Kursus Modul 3 - Glitter finish     Copic Marker Online Kursus modul 3 - adding finish

Modul 4: Avancerede teknikker

På dette modul kommer vi ind på en række mere avancerede teknikker. Her er de forskellige lektioner mere individuelle og du kan derfor bedre springe lidt i det, hvis der er noget specielt, du gerne vil lære. Vi lærer dig bl.a. No-line Colouring og hvordan du skaber teksturer i din farvelægning.

Her lærer du f.eks. hvordan du farvelægger hår og hud, som for mange er det, de har rigtig svært ved.

Vi kommer også ind på forskellige andre sjove og fine teknikker, som giver dig gode muligheder for at opnå endnu bedre resultater.

Copic Marker Kursus Modul 4 avancerede teknikker      Copic Marker kursus - Avanverede blending teknikker
Copic Marker Kursus Modul 4 - farvelægning af hårCopic Marker Online kursus modul 4 avancerede teknikker

Derudover får du adgang til forskellige bonusser og PDF’er.

Undervejs i kurset får du forskellige PDF’er, som hjælper dig med at øve de forskellige teknikker vi lærer dig, samt skabe nogle prøver, som du kan gemme, så du kan huske, hvordan du laver de forskellige teknikker, og kan se, hvad de forskellige teknikker er.
Udover det får du farvekort, og en PDF med numre til enderne på Copic Ciao, så du kan skabe et godt overblik.
Du får også 2 videoer som bonus. I den ene fortæller Witus dig, hvordan du laver dine egne farvepaletter og sammensætter farverne. I den anden viser Mette dig, hvordan du bruger Copics sammen med Alkohol Ink og skaber fede effekter.

Prisen:

Kurset koster 449 kr,
og for det får du adgang til alt det ovenstående til evigt eje.




Lær mig at bruge Copic Markers


Hvad er Copic Markers?

Copic Markers er en tusch i væsentlig bedre kvalitet end dem, vi kender fra vores børn eller egen barndom. Tuscherne er baseret på alkohol, og farverne kan blendes flot ind i hinanden. Det vil sige, at man kan skabe skygger ved at bruge forskellige toner af samme farve sammen. Modsat almindelig tuscher får man ikke streger, som når man tegner med almindelige tuscher, forstået på den måde, at de skaber en mere solid farve, så du ikke ser tuschstregerne når du tegner

Hvad kan man bruge Copic Markers til?

Copics kan bruges til mange forskellige ting. De kan bruges til at tegne med. Så tegner og farvelægger du godt er de gode at bruge til det. Mange der laver Manga tegninger eller lignende benytter sig af Copic markers.
Arkitekter og reklamefolk bruger også ofte Copic til deres projekter og til at lave både farvelægningen og tegningerne med.

Indenfor Scrapbooking bruges Copics bl.a. til farvelægning af stempelmotiver eller udprintede motiver. Her lægges der ofte vægt på at skabe en flot finish ved hjælp af blending og muligheden for at lave flotte skygger.



Ofte stillede spørgsmål:


Kan jeg tage kurset, hvis jeg bruger andre alkoholbaserede tuscher som f.eks. Promarkers eller Spectrum Noir

Det kan du sagtens. Teorien og teknikken bag at bruge alkoholbaserede tuscher er den samme, så du vil sagtens kunne få et godt udbytte ud af kurset hvis du f.eks. har promarkers. Dog skal du være opmærksom på at kurset er lavet som et Copic Kursus, derfor tager vi udgangspunkt i Copic farverne og deres farvekoder.

Kan jeg få noget ud af kurset, hvis jeg ikke bruger Copic Ciao, men en anden Copic marker

Ja – helt bestemt. Vi kommer ind på de forskellige typer af Copic tuscher, så det er intet problem. Mange af de farver vi bruger er Copic Ciao, men farverne er de samme hvad enten du bruger Ciao, Sketch eller en anden Copic Marker

Jeg har ikke så mange Copics endnu, kan jeg få noget ud af kurset

Ja det kan du i hvert fald. Kurset giver dig en god og solid gennemgang af både teorien og materialevalg, og i den undervisning kommer vi også ind på farvevalg og farvesammensætning, så måske vil det hjælpe dig yderligere til at vælge, hvilke Copic farver, du skal investere i næste gang.

Kan jeg få noget ud af kurset, hvis jeg ikke bruger Copics indenfor scrapbooking og krortfremstilling.

Ja det vil jeg sagtens mene, du kan. Kursets 2 første moduler handler udelukkende om teorien bag Copic og materialevalg, og det er gældende ligegyldigt hvad du bruger dine Copics til. I modul 3 får du basis teknikker til, hvordan du opnår en flot blending af farverne, og det er jeg sikker på, du også kan bruge til meget. I modul 4 vil du kunne plukke i de avancerede teknikker, så du får viden om de områder, der har relevans for dig.

Hvis du er i tvivl, må du meget gerne sende mig en mail på [email protected] og fortælle hvad du bruger dine Copics til, samt hvad du gerne vil lære og spørge om kurset er noget for dig, så skal jeg gerne give dig en individuel vurdering.


Jeg er klar til at lære at bruge Copics