Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Minialbum fra Bunden

- Lær at bygge dine egne Albums

Et Onlinekursus, du kan tage når det passer dig hjemmefra dit eget hjem


Mini Album fra Bunden

Kan du også godt lide de forskellige albums, man selv kan lave. Og synes du også, at de er smukke?  Vil du gerne lære, hvordan man laver albums fra bunden og hvordan man griber det an, så er dette kursus noget for dig. På dette kursus lærer Verena og Anja dig, hvordan du bygger et minialbum op og samler det - helt fra bunden.

På kurset laver vi selve albummet inkl. sider med lommer, klapper og alle detaljerne, der skaber grundlag for albummet og der sættes magneter på. 

Vi lærer dig også, hvordan du udvælger papir, sammensætter det og sætter det i albummet. Udover det lærer vi dig, hvordan du udvælger dine billeder, vælger størrelse og placerer dem bedst muligt i dit album, samt hvordan du kan pynte albummet på fineste vis, så du ender ud med et super godt resultat.

Mini Album fra Bunden - Køb online kurset her

Dette Online kursus er noget for dig, hvis du godt kunne tænke dig at lære:

-          Hvordan du laver dine egne album fra bunden

-          Hvordan du opbygger selve albummet, så det er stift og stabilt lignende et ringbind.

-          Hvordan du gør det stærkt, så det bliver ved med at holde.

-          Hvordan du laver Albums, med så mange detaljer, at alle vil sidde omkring dig og sige Wauw…

-          Hvordan du laver lommer, låger og mange andre detaljer i dit album, så det bliver ved med at overraske og give nye oplevelser i dit album

-          Hvordan du pynter og skaber godt fokus omkring dine billeder

-          Hvordan du selv kan tilpasse målene, så du kan lave lige de album, du ønsker i de mål, du vil og med de detaljer du vil

Du behøver på ingen måde at kunne svare ja til alle ovenstående punkter. Hvis du blot ønsker 1 eller 2 af tingene, så får du godt udbytte ud af kurset.

Kurset lærer dig at opbygge et album kun ud fra karton og chipboard, og du bliver på kurset taget igennem alle steps på en god og pædagogisk måde, så du nemt kan lave dit eget album derhjemmefra.Du får:

-          Over 4 timers videoundervisning

-          Over 28 forskellige videoer, så du får det i de rette mængder indenfor hvert emne

-          Beskrivelser i selve kurset, som supplerer videoundervisningen

-          PDF med mål på alle detaljerne på siderne

-          Omregningstabel med inches (tommer) og cm.
Bonusser:

Udover det får du flere bonusser, hvor Verena underviser dig i, hvordan du selv kan ændre på målene, så du kan lave dine egne individuelle albums i de mål og med de detaljer, du har lyst til. Udover det viser hun nogle andre albums, hun har lavet, så du kan få yderligere inspiration til, hvordan du også kan gøre. Og hun giver dig også ekstra fif til, hvordan hun griber det an, når hun laver albums.
Decideret undervisning

Dette kursus er undervisning. Det tager udgangspunkt i, at du skal opnå de bedste resultater. Undervisningen er tilrettelagt, så du får din undervisning i de rette mængder i den rigtige rækkefølge, så du får mest muligt ud af kurset.
Kurset består af forskellige moduler, som er inddelt efter emne, og under hvert modul er der flere lektioner, du skal igennem for at lære det hele.

Hvordan foregår dette Online Kursus?

Når du har købt adgang til kurset, får du tilsendt en mail med et brugernavn og en kode. I den samme mail får du et link til en hjemmeside, hvor du skal bruge dine login oplysninger for at få adgang til kurset.
Du kan derfor tilgå dit kursus fra både din telefon, Ipad og din computer. Du skal blot have adgang til Internettet.  
Du kan tage kurset hjemmefra dig selv, når det passer dig, eller pak dine ting ned og tag kurset med på ferien eller i sommerhus. Det kan du sagtens.
Når du først har købt dette kursus, er det dit til evigt eje. Du kan derfor altid gense enten hele kurset eller de moduler og lektioner, du har lyst til.
Du køber adgang for 1 person, når du køber kurset.
Er I flere, der gerne vil tage kurset sammen, kan I sagtens det. I skal blot købe hver jeres adgang til kurset :-)


Mini Albums fra bunden - tutorialHvad indeholder kurset helt præcist?:


Modul 1: Opbygning af selve albummet

I dette modul starter vi helt fra bunden. Det vil sige, at vi gennemgår hvilke materialer, der skal bruges. Her sørger vi for at alle kan være med. Lige fra om man er nybegynder og ikke har lavet så meget tidligere eller man er mere garvet indenfor scrapbooking. Vi kommer ind på hvilke materialer, der er nødvendige for at kunne lave albummet, samt hvilke der gør arbejdet noget nemmere.

Herefter lærer vi dig, hvordan du nemmest og pænest får udskåret det tykke chiboard til albummet, samt hvordan du laver omslaget, så det bliver godt holdbart og stabilt. Vi lærer dig også, hvordan du indbinder det i pænt mønsterpapir, så det allerede ret tidligt i kurset begynder, at tage form.

Vi kommer også ind på, hvordan du laver bindingen, som dine sider skal sættes på, og så laver vi naturligvis også basissiderne i albummet.
Når du når til slutningen af modul 1 sidder du med et 3-dimensionelt album med sider, der er klar til at få tilføjet detaljer.

      
     
  
Modul 2: Indholdet i albummet

På modul 2 kommer vi ind på selve indholdet i albummet. Her viser vi dig, hvilket indhold vi har lavet i vores album og forklarer og viser dig, hvordan du laver alle de forskellige typer af indhold, lommer, låger, flapper osv. i albummet.
Det er alle de detaljer, der i sidste ende gør albummet meget spændende og skaber wauw-effekt, så du vil få masser af beundrende blikke og ros af dine omgivelser for dit smukke album. Vi viser dig også, hvordan du skal montere magneter i minialbummet, så du får den flotteste finish til sidst, og alle dine sider åbner og lukker pænt. Når du er færdig med modul 2 har du et helt færdigt råt album. Det vil sige, at albummet har fået alle sine funktioner og detaljer, men mangler papir, pynt og billeder.

     

Modul 3: Pyntning af albummet

På modul 3 underviser vi dig i, hvordan du pynter dit album. Rigtig meget af det, du lærer i modul 3, kan du også bruge i scrapbooking generelt og hvis du laver kort. Her kommer vi både ind på, hvordan du vælger papir til sider og grundpynter siderne med mønsterpapir. Vi giver dig også masser af tips og tricks til, hvordan du placerer dine billeder, så du får den ønskede effekt. Derudover kommer vi ind på, hvordan du kan pynte lidt ekstra, altså hvordan du tilføjer den sidste finish med den fine pynt.

      


Vi viser dig også, hvordan du sætter siderne fast i albummet, så det bliver helt færdigt. Og sidst men ikke mindst kommer vi også ind omkring tekster, historier og minder, og hvordan du kan vælge at gøre dette i dit minialbum.
Når du er færdig med Modul 3, står du med et helt færdigt album, som er klar til at sidde og kigge i eller måske give væk som gave.

      


Derudover får du adgang til forskellige bonusser.

Du får en bonus, der lærer dig, hvordan du selv kan ændre på målene af albummet, så du kan lave dine helt egne albums med dine egne detaljer.
Det er rigtig vigtigt for os, at du på dette kursus ikke blot lærer at lave et album, som vi har gjort det, men at du lærer at lave minialbums fra bunden. Så du efter lidt øvelse kan sætte dit eget præg på det.

Derudover får du en bonus med fif og tricks fra Verena med nogle af de overvejelser, hun gør sig, når hun laver albums, og hun viser også 2 andre albums frem, som hun har lavet, så du kan få endnu mere inspiration til selv at lave dine egne albums.

Prisen:

Kurset koster 449 kr,
og for det får du adgang til alt det ovenstående til evigt eje.


Lær at lave Mini Albums fra bunden

Hvad kan jeg bruge minialbums til?

Minialbums kan laves i forskellige størrelser og udgaver, og ofte er det lidt afhængig af disse faktorer, hvad du kan bruge dem til. Men nogle af de ting, som minialbums f.eks. egner sig til er:

-          Et album om den lille ny fx fra barselbesøgene, et par enkelte billeder fra hver måned det første år, en mini barnets bog for det første år eller lignende. Det er også en god gave til de stolte bedsteforældre med billeder af guldklumpen.

-          Et album fra en ferie eller weekendtur

-          Et album med billeder fra børnehaven, dagplejen eller vuggestuen

-          Et album med billeder fra en rund fødselsdag

-          Et lille minde album om en person, man gerne vil huske, som f.eks. en bedsteforældre, mor eller lignende

-          Osv.

Der er så mange muligheder med minialbums, så det er bare at gå i gang. Minialbums egner sig desuden også godt som gave.

 

Ofte stillede Spørgsmål:

Hvordan foregår Kurset?

Dette kursus er et online kursus, som du kan tage hvornår du vil og hvor du vil.

Kurset foregår ved at du logger på en hjemmeside med dit personlige login, og herfra kan du se alt undervisningsmaterialet, og se de videoer mm. kurset indeholder.

Er der materialer med?

Der følger desværre ikke materialer med kurset, men i begyndelsen af kurset er der en materialeliste til kurset, og vi sælger også de fleste af materialerne i webshoppen.

Kan jeg tage kurset sammen med andre?

Det kan du sagtens, du skal blot være opmærksom på, at du køber kurset til dig selv, så for at kunne tage det sammen med andre, skal de også købe et kursus.

Kurset gælder for 1 person og må ikke videregives eller deles med andre. Dog er det ok, hvis du har hjemmeboende børn, at de tager kurset sammen med dig, uden at skulle købe en ekstra kursusplads.

Hvornår kan jeg komme i gang?

NU – Kurset ligger klar online, så når du har købt din kursusplads, kan du gå i gang.

Hvad koster kurset?

Kurset koster 449 kr., og så er det dit til evigt eje.

Skal jeg se hele kurset på en gang?

Det behøver du overhovedet ikke – faktisk anbefaler jeg det ikke…
Kurset er delt op i moduler og lektioner og videoerne er i varierende længde fra under 1 minut op til ca. ½ time.
Så du kan tage det lige i det tempo, du har lyst til, og gense en video igen, hvis du ikke fik helt fat i det hele.

Kan jeg gense kurset, når jeg har set det engang?

Du kan se kurset alle de gange, du har lyst. Du kan gense hele kurset, men du kan også bare gense dele af kurset. Det er helt op til dig, og hvad du har behov for.


Lær at lave Mini Albums fra Bunden