Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort med folie - septemberkit

2020-09-14

Jeg har lavet et kort med det fine folie med fugle på. Indrømmet.... først tænkte jeg, hvad jeg dog skulle bruge det til.... MEN, jeg synes faktisk, at det har en ret fed effekt som baggrund på kort. En blomst fra det ene ark papir og et banner, klippet af samme ark, oget klippet af vellum, er en nem måde, at "fylde" noget på kortet. 

Jeg synes, at rosegold passer godt til de rosa farver i denne måneds kit. Derfor valgte jeg at stanse teksten ud i mat rosegold karton. Dien, som jeg har brugt, er fra Gittes eget design.Som afslutning har jeg brugt de lækre enamel dots fra simple and basic, som er en del af kittet. Det giver en fin finish og skaber ligevægt i opsætningen.God fornøjelse derude, og vis endelig, hvad I får lavet af jeres kit.

- Verena:-)

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment