Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Nemt og hurtigt fødselsdagkort

2020-09-13

Jeg har fået endnu en kortbestilling, hvor modtageren ønsker billede af fødselaren. Jeg har taget udgangpunkt i det lækre september 2020 kit, hvor de mere neutrale farver passede godt til mit billede.Jeg har rundt om billedet lavet en ramme med en af de nye dies fra Simple and Basic.

Teksten er fra Three Scoops, og er embosset med klar embossingpulver.På baggrunden har jeg brugt den stencil, som kan tilkøbes som add-on til september kittet. Jeg har gennem den påført lidt Distress Ink i Hickory Smoke.Til sidst har jeg pyntet med lidt lækre enamel dots fra kittet.Hele processen kan ses på YouTube ved at følge dette link: https://youtu.be/G-gPqHca8T8

Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment