Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort med stor sløjfe og "fiskeskæl"

2020-09-12

Da jeg sad og overvejede, hvad jeg skulle lave med den store sløjfe på et kort, fandt jeg inspiration på 2 skitser på pagemaps. Jeg tog det der tiltalte mig mest ved begge skitser og kombinerede det på et kort. 
Jeg så "fiskeskæl" og tænkte, at det kunne give en lækker effekt med det lækre papir i de sarte rosa farver, kombineret med det mørkegrå. Der er brugt et lille stykke af crepepapirrullen, som er en del af pynten i september kittet. Det er sat på, så det danner små bølger/flæser, som giver masser af liv til kortet. 
Rundt om crepepapiret har jeg snøret noget tyndt hvidt bånd fra gemmerne og samlet enderne i en knude under sløjfen.Til "fiskeskællene" har jeg punchet cirkler i ca 2,5 cm diameter af forskelligt papir/mønster. Jeg startede nedefra med at lime cirklerne på. Jeg gik en smule papirets kant, for at være sikker på, at alt blev dækket pænt. Jeg har sat cirkler på til lidt over midten af mit mønsterpapir.
Til sidst har jeg skåret kanterne til igen og limet papiret på min kortbase. 

Nu monteres crepepapiret som beskrevet ovenfor. 

På det lille tag, som er en del af pynten i kittet, har jeg stemplet en lille tekst med stemelsættet fra maj kittet. 

Jeg er vild med halvperler, nuvodrops og enamel dots, så selvfølgelig skulle de medfølgende enamel dots fra simple and basic også bruges som afsluttende detalje på mit kort. Har I lyst til at vise, hvad I får lavet med jeres kit? Det vil vi glæde os til at se:-)

- Verena

Relaterede blogindlæg

  • Lækkert LO med septemberkit

    2020-09-10

    På dette LO er der brugt paste, stencil, enameldots og en masse andre materialer, for at skabe liv sammen med de mange billeder.

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment