Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Lækkert LO med septemberkit

2020-09-10

Septemberkittet er super lækkert og falder så meget i min smag. Jeg elsker farvsammensætning, pynten og Add ons.... ja, lad mig bare sige, at jeg elsker ALT ved det!

Papiret på mit LO gør en masse af arbejdet for mig. Men derfor kan man jo godt lege med en masse forskellige materialer. Første step, når jeg laver LO, er altid at lægge billeder og større pynt op og rykke det rundt, indtil jeg er tilfreds. For at huske rækkefølgen, tager jeg et billede inden jeg tager det hele ned igen, for at lave mere på baggrunden.

På dette LO har jeg brugt sort cracklepaste fra et tidligere kit og smurt det på baggrundspapiret igennem et stencil, som var ét af denne måneds lækre add ons. 
For at fremskynde processen, har jeg tørret crackle paste med min varmepistol. Det kan også sagtens tørre uden hjælp fra varmepistol, det tager bare lidt længere tid. 

Jeg er vild med at bruge ostelærred på mine projekter, og det har jeg også gjort denne gang. Det giver en lethed på mit LO, som jeg er fan af. Jeg klippede et tilfældig stykke af og har revet nogle af trådene af rundt i kanten, for at få et flosset look. Derefter er det limet på baggrundspapiret med varmepistol. Jeg har krøllet det lidt sammen, så det ikke virker for symmetrisk og "stift".Under det store billede har jeg limet lidt crepepapir, for at bringe dybde i mit LO. Igen er det bare revet lidt tilfældigt af. 

De små tags og tekststrimler, som fulgte med i kittet, kan fint bruges til at skrive dato eller årstal på. Udover at fortælle hvornår billederne er fra, var det lige det lille skrivefelt, som gjorde, at jeg synes, der var ligevægt i min opsætning. 


Tilsidst har jeg brugt nogle enemal dots. I kittet var der lyserøde dots, men så var det heldigt, at jeg havde nogle af de blå fra sidste kit. Ikke fordi de lyserøde ikke passer til, men nu er det jo en hanhund jeg har. han er sikkert ligeglad, men det er jeg ikke:-)Nu vil jeg ønske Jer god krea-lyst. Jeg glæder mig til at se, hvad I får ud af jeres kit. 

-Verena

Relaterede blogindlæg

  • Bryllups LO

    2020-07-12

    Jeg har lavet et romantisk LO med det lækre julikit.

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment