Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Maskulint fødselsdagskort

2020-08-23

Kortet her er et bestillingskort til en ældre herrers fødselsdag. Til det formål er august kittet fuldstændig perfekt.Jeg har lavet masser af lag med blandt andet korket fra kittet, som er med til at give en lækker tekstur.Baggrunden har jeg kørt igennem en embossingfolder fra Tim Holtz og Sizzix, og jeg er vild med, den giver så meget til kortet. Jeg har brugt stempelsættet fra kittet til både teksten og stjernerne, der er brugt til pynt. Desuden har jeg også brugt de lækre Enamel Dots fra kittet som en finish.Er man med i kitklubben, kan processen til dette kort ses i facebookgruppen.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment