Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et anderledes staffelikort - august kit

2020-08-22

Jeg har leget lidt med at få en idé sat om til virkelighed. Så nu vil jeg dele den med Jer. 

I skal bruge et stykke karton, som måler 8 x 10,5", til kortbasen. 

På den korte led scores ved 2" og 6"

På den lange led scores ved 6" og ved 2", men her er det kun ud fra og ind til scorelinjen på begge sider. 

Klip siderne væk, som vist på billedet nedenfor. De 2 små "hakker" har jeg skåret væk, så jeg syntes det passede med hælddningen på kortet. Her ses, hvordan kortet samles. For at holde sammen på kortet, har jeg lavet et mavebælte på 2" bredde. Kortet måler 4 x 6" når det er foldet sammen. 

Til pynten har jeg brugt lasercutstjernerne, stempede stjerner, som jeg har klippet ud og sat tilfældigt på kortet, samt tekststempel fra kittet. Det er så fedt med de stempelsæt, som er designet af PTW. Nu er det bare at sætte mønsterpapir på og vupti... et færdig og anderledes staffelikort. 

God fornøjelse i kreahulerne.

-Verena

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment