Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Fødselsdagskort

2019-09-13

En af mine naboer fyldte i sidste uge 90, og traditionen tro blev det mig, der skulle stå for kortet. Mine naboer er glade for billeder på kort, så det kom der selvfølgelig.Alt papiret er fra den samme 6x6 Mintay papirblok. Jeg er vild med blokke, da de jo er lavet til at papirerne passer sammen på kryds og tværs.Sommerfuglene er klippet ud fra samme blok.

Alle kanter er sværtet med Distress Ink i Pumice Stone.Bag teksten har jeg sat en lille label fra Freckled Fawn.Det var alt for denne gang ;)

- Mette Strelluf

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment