Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Det nye Picturing the World...

2019-09-11

Hej Alle sammen


Det er ved at være noget tid siden, at jeg meldte ud, at der store ændringer på vej hos Picturing the World…

For ca. 1 1/2 uge siden lagde jeg en video på Facebook, hvor jeg fortalte om de nye planer for Picturing the World. Hvis du vil se den, kan du finde den her.

I dag lægger jeg det på bloggen, så du har kan læse om hvad det er der kommer til at ske.


Siden den dag i slutningen af Marts, hvor jeg medlte ud at der kom til at ske ændringer hos Picturing the World, er jeg mange gange blevet spurgt på mange forskellige måder, hvad der så skulle ske og hvad planerne var…
Og jeg har hver gang svaret de samme ting, som jeg gjorde, da jeg kom med udmeldingen den gang, at Picturing the World ville fortsætte, men i en ny form, vi ville lukke ned for butik og webshoppen, som I kendte den i dag. Vi ville fortsætte med kitklubben og give den ekstra opmærksomhed og så ville der komme noget nyt og spændende….

Og specielt det her sidste med noget nyt og spændende, har været holdt hemmeligt og det er det, der er blevet spurgt meget til, og det kan jeg virkelig godt forstå, at I har været nysgerrige på og gerne har villet vide, hvad der skulle ske…

Jeg forstår godt, at man har kunnet være forvirret omkring, hvad er det så egentlig at Picturing the World skulle være…

Jeg skulle være helt klar, før jeg kunne fortælle jer det, og det er jeg nu, så nu vil jeg fortælle dig, hvad der kommer til at ske med Picturing the World fremover og hvad du sådan ca. kan forvente der kommer til at ske i den nærmeste fremtid…

Jeg har fra jeg startede Picturing the World altid haft det brændende ønske om at inspirere jer alle – både til at bruge nye produkter, bruge det, der stod hjemme på hylderne og måske samlede støv, skubbe til grænserne og få nogle lidt et lille skridt videre, så man hele tiden udviklede sig i sin hobby. Det er bl.a. også noget af det Kitklubben gør, og som Kitklub medlemmerne nærmest i kor skrev til mig her i midten af August….

Og netop den værdi og det ønske bibeholder jeg i Picturing the World og vil jeg i endnu højere grad gøre…

Jeg vil fremover nemlig primært lave kurser til jer og for at være mere specifik online kurser. Jeg vil gerne inspirere jer til at få endnu bedre resultater, lære nye teknikker og facetter, materialer osv. Jeg vil gerne hjælpe til at man netop får endnu mere ud af sin hobby og de materialer man har (eller finder ud af at man ikke kan leve foruden… - lets face it - it happens - og tit endda ;-) )

Picturing the World kommer derfor fremover til i højere grad at sælge kurser, inspiration og viden end fysiske produkter, som I har været vant til.

Men vi fortsætter stadig med at sælge nogle produkter og have en form for en webshop. Vi har Kitklubben og vil stadig have den med lige så høj prioritet som vores online kurser, og når man er medlem i kitklubben, kan man få varer sendt gratis sammen med sit kit samtidig med at man får 10% rabat på varer bestilt hjem til en.

Så udover Online kurser og kitklubben vil der være en anden form for webshop end den I har været vant til. Vi vil have et fåtal af nogle varer hjemme. Det vil primært være nogle basisvarer, som man kan bestille. Udover det vil vi tilbyde forskellige varer, som vi kan bestille hjem til jer, men det vil være efter ordre, så de vil ikke være på lager, men blive bestilt hjem specielt til jer, der bestiller dem. Dette gælder også for varer, der ikke er på webshoppen. Her skal man bare sende en mail, og så undersøger vi om, vi kan skaffe dem.

Og sidst men ikke mindst vil vi i webshoppen få lidt udvalgte varer hjem indimellem – deriblandt også varer eller kits, som passer til de online kurser vi tilbyder.

Så fremover vil det primære fra Picturing the World være Online Kurser, og jeg kan godt garantere dig for, at jeg glæder mig til at lancere nogle for dig. Vi er i fuld sving med at lave dem og vi forventer at lancere dem allerede i oktober. Den anden vigtige ting er Kitklubben og til sidst vil vores webshop tilbyde udvalgte varer på lager samt varer, vi kan bestille hjem til jer…

Jeg håber, du har lyst til at være med fremover, når vi for alvor sparker gang i det nye Picturing the World…

Jeg kan i hvert fald i den grad sige, at jeg glæder mig – jeg glæder mig som et lille barn, så jeg håber vi ses fremover…

Vi kommer desuden også på 3 messer i efteråret: Convention i Middelfart, Kreative dage i Fredericia og SAM i Sorø.

Skulle du have nogle spørgsmål, så smid endelig en kommentar her til videoen, og så skal jeg prøve at besvare så godt jeg kan…

Mange kreative hilsner

Anja

P.s. Vil du se en semi kort - jeg er bare ikke god til at fatte mig i korthed :-) - video, hvor jeg fortæller om det nye kan du se den her:

https://www.instagram.com/tv/B2Q3C0aAGyx/

Kommentarer

No customer comments for the moment.

Add a comment