Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort til en af forårets fødselsdage

2019-05-24

Stempelmotiver er fra Mama Elephant, og er farvelagt med Copics. Alle mindre stempelmotiver vil nemt kunne erstatte dem, jeg har valgt at bruge.Jeg har udskåret 5 cirkler tilfældigt i mit frontpanel, og har på baggrunden tilføjet Distress Oxide sværte i regnbuens farveorden. 

Jeg har med to cirkel dies lavet en ramme, som passer rundt om hullerne. Det er lavet på hvidt karton og farvelagt med Distress Oxide i Black Soot.Teksten er også stemplet med Distress Oxide - og det er en af de store forskelle på almindelige Distress Ink og Distress Oxides. Oxides stempler super godt - på både hvidt og farvet karton ;)Til sidst har jeg pyntet med enamel dots i matchende farver.

Det var alt for denne gang :)

- Mette