Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Kort med Dannebrog

2019-05-16

Jeg har leget med embossingfolder, antiquing cream fra DecoArt, heatembossing og den lækre Flagdie, som er Picturing The Worlds eget design, for at få dette resultat. 

Allerførst, har jeg taget et stykke sort karton i str. 10x15 cm og kørt det igennem min big shot sammen med en embossingfolder, som laver den flotte blomsterprægning.
Næste skridt er så at påføre antiquing cream i en rustrød farve, efterfulgt af patina grøn. Inden jeg tørrer den patina grønne antiquing cream, tørrer jeg noget af den af med en blød klud. Obs! Kluden bliver ikke ren igen, og derfor skal du bruge en gammel klud, som ikke skal tilbage i køkkenskabet. Hvert lag skal tørres godt, før det næste lag påføres. 
Som afslutning har jeg påført et lag mat varnish fra decoArt.  Efter tørring af sidste lag (varnish), har jeg brugt min versamark "embossingstempelpude", og påført lidt af den på forhøjningerne af blomsterprægningen. Derefter har jeg drysset embossingpulver i guld på og varmet med varmepistolen. Det giver et lækkert antik look. Nu er min baggrund klar til at blive monteret på kortbasen. 

Der kan dekoreres efter ønske. Jeg synes den fine flagdie passer rigtig godt til kortet her, sammen med lidt blonde, blomster og blingsten. Der er også brugt en meget tynd guldsnor, som udgør en sløjfe. Det løfter kortets dekoration en smule, så det ikke virker tungt at se på. god fornøjelse med at være kreative.

Verena

Relaterede blogindlæg

  • Gaveæske til læbestift

    2019-01-24

    Jeg har lavet en sød lille gaveæske til læbestift med  det lækre nye Prima papir og PTW flagranke die

Varer relateret til dette indlæg