Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Shakerkort med et touch

2017-01-26

Før har shakerkort været noget, som jeg gik en lang bue uden om. Det var alt for besværligt med 3D tape, sørge for at det blev helt lukket, glitter måtte ikke komme uden for og ja, jeg kunne egentlig blive ved på den måde.

så jeg synes konceptet fra Jillibean er total godt. Alt arbejdet er næsten lavet for en, så man kan nøjes med alt det sjove. Kortene er allerede standset så det passer til shakerindsatsen, shakerglasset er lige klar til at blive fyldt og sat på. Nemmere kan det vist ikke være. Oven i købet er der lavet stempler der passer til "temaet", så man kan lige stemple, og vupti, så er kortet færdigt.

jeg har dog valgt at arbejde lidt mere med det denne gang, og har dekoreret med papir. Jeg har skåret rundt om stjernen, så papiret passede til. Herefter er der kommet en bort af papir, som lige er afsluttet med en kant af glittertape. Desuden er der pyntet med lidt lækre blomster og en mega lækker diecut fra KaiserCraft. Selvfølgelig skulle der også deco foil på. Det er simpelthen så godt til hammer lækre detaljer, da det med deco foil er muligt at lave detaljer der virkelig er guld, og ikke bare ligner lidt noget der er guld.... Mmm, jeg elsker deco foil

God dag
*Signe*

Varer relateret til dette indlæg