Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Store Ændringer på vej hos Picturing the World

2019-03-29Store Ændringer på vej hos Picturing the World

Jeg har haft en fest med jer…

Jeg plejer, at sige, når vi er på messe, at vi har en fest på standen – vi har det virkelig sjovt… sammen med designteamet og jer skønne kunder.

Igennem livet er der mange fester og festerne har det med at ændre sig.

Når vi starter med at feste er vi små og det er måske med juice, kakao eller sodavand, så bliver vi ældre og vi har måske gemt en øl eller noget andet i en pose i hækken (jeg går ud fra det stadig foregår sådan, for guderne, skal vide det er lang tid siden, jeg gjorde det ), senere foregår festerne måske lidt oftere og der er byture og alkohol involveret og jo længere tid der går jo mere afdæmpet bliver festerne (måske)…

Kort sagt det festerne ændrer sig i løbet af tiden…

Men hold da op, jeg har haft en fest med jer…

…OG DEN ER IKKE SLUT ENDNU!

Men den ændrer sigRelancering af Picturing the World

Da jeg startede Picturing the World for 8 år siden, havde jeg aldrig drømt om, at jeg ville få så stor en butik, som jeg har fået. Og det er takket være dig og alle de andre skønne kunder vi har haft igennem tiden.
Jeg har fra starten haft en ønske om at inspirere, hjælpe og lære folk at lave scrapbooking og bruge forskellige materialer. Jeg tror og ved, at det stadig er en stor del af det vi er kendt for.

Noget af det I kender fra Picturing the World vil ændre sig i fremtiden.
Noget vil slutte, noget vil fortsætte og andet vil få mere plads og der vil komme nyt til…

Kernen for Picturing the World har altid været at inspirere. Vi har siden, vi kom til været kendt for at inspirere, give masser af ideer, hjælpe og give gode råd. Det vil vi fortsætte med og det vil blive endnu mere – forhåbentlig til gavn for en større gruppe af mennesker. Det er simpelthen det jeg brænder for….Kitklubben fortsætter

En anden ting, vi har været gode til, er at spotte og sammensætte lækre varer, derfor fortsætter vores kitklub også. Vi vil fortsat sammensætte lækre kits og give masser af inspiration, udfordringer og hjælp til kitklubbens medlemmer hver måned. 

Og så kan jeg garantere dig for, at jeg har en ordentlig liste af gode ideer, så bare rolig Picturing the World og jeg forsvinder ikke… Vi er ikke sådan lige til at fjerne…

Men der kommer til at ske ændringer i forhold til, hvad du kender fra i dag.Webshoppen lukker

Den traditionelle webshop vil lukke. Vi vil i fremtiden ikke have en traditionel webshop med varelager.  Vi har dog i alle år hjulpet mange kunder med at skaffe varer hjem og det vil også fortsat gøre. Det vil stadig være muligt at bestille varer ved os og få bestilt ting hjem specielt til dig.Ophørsudsalg på webshoppen

Derfor vil vi i morgen starte et ophørsudsalg af webshoppen.

Det vil jeg melde mere ud om senere på dagen – både på Facebook og på Nyhedsbrev.

Picturing the World fremover

Jeg vil igen lige slå fast at Picturing the World lukker ikke – Det ændrer sig bare til en ny form, men stadig med mig og de samme værdier og visioner, som jeg altid har haft.

  •          Vi vil fortsætte med Kitklubben, add ons og alt andet, der knytter sig til kitklubben.
  •          Vi vil fortsat tilbyde alle kunder, at man kan få bestilt varer hjem - du skal endelig bare tage fat i mig – ligesom du muligvis har gjort før.
  •          Og så kommer der nye spændende tiltag, som jeg ikke helt kan løfte sløret for endnu, men du kan godt glæde dig.  Det kommer ikke til at gå stille for sig.Jeg glæder mig, til at de nye ting, der er på vej.
Og som sagt i morgen starter ophørsudsalget af webshoppen.


Mange hilsner Anja


P.s. Vi afholder stadig International Scrapdag d. 4. maj i vores lokaler på Odensevej 165, Skallebølle – lige uden for Vissenbjerg på Fyn.

P.s. Jeg ved godt, at der i sådanne tilfælde kan være en del spørgsmål. Skulle du have nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at stille dem mig dem enten på Facebook eller på mail [email protected]