Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Leg med reinkers

2019-03-28

Denne gang har jeg leget lidt med reinkers. De er fine at bruge til det formål de som udgangspunkt har, men der er bare rigtige meget farve i sådan en lille ”bøtte”, og jeg sys det er fedt at prøve om man kan bruge produktet til noget andet end de bare skal stå og samle støv.

 kort

Jeg har taget et stykke akvarel papir og embosset et motiv på det med hvidt embossingpulver.

Herefter skal der godt med vand på. Man kan med fordel sætte papiret fat på bordet med masking tape for at holde det nede når der kommer vand på.

Herefter har jeg dryppet et par dråber af de reinkers farver jeg vil bruge ned i en lille skål. Jeg bruger nu enten en pensel eller min waterbrush til at farvelægge mit motiv. Eftersom der er en del vand på papiret, skulle farven gerne blure ud og blende ind i hinanden.

hyasint

Blomst

solsikke


Jeg har brugt reinkers fra Disteress Oxide og det giver det matte look man kan se på mine kort.

Efter motivet er tørret bliver det monteret på et kort og så kan man fint pynte det af med tekst, glitter eller andet lækkert pynt.

Håber det har givet blod på tanden til at prøve det af - det er faktisk overraskende nemt.

/Didde

Varer relateret til dette indlæg