Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Happy Moments indbydelser og bordkort med Mintay papir

2019-03-06

Jeg vil i dag vise, hvordan man kan lave en smule anderledes indbydelser.

Af og til hænder det, at man får en henvendelse, om man liiiiige kan lave indbydelser, som skal være færdige forholdsvis hurtige, så man ikke kan nå at få bestilt papiret hjem. Det er der nok flere, der kan nikke genkendende til ;o)

Ofte laver jeg bare mit eget mønsterpapir, men til fx piger, så må der godt ske lidt mere, synes jeg. Men hvis man fx har lidt forskelligt i samme papirserie, kan man lave nogle farverige indbydelser og bordkort. Her har jeg taget udgangspunkt i Mintay papiret - Lovely Day. Farverne er fantastiske - og passer perfekt til forår og sommer - og piger... :o)

I butikken findes der også et hav af kortbaser og pynt fra Happy Moments - herudover er der duge, servietter, lys osv., så man kan dække bord, der matcher ens bordkort osv. Nedenfor linker jeg til alle de ting, man kan få fra Happy Moments i pink - men der findes mange flere forskellige farver...

Kortbaserne er af lækker kraftig kvalitet med en super fin struktur.

Jeg har her valgt den pinke base og mattet mit mønsterpapir med en sort base. Kortet er bygget meget enkelt op, og personligt kan jeg godt lide at blande mønsterpapiret. Alle indbydelser har fået ens "bælter" af hhv. pink på sort ensfarvet karton. "Indbydelse" er skåret ud med en die fra Dixi Craft. Og så har alle også fået en sort konfirmandpige fra Dixi Craft.

Bordkortene er også helt enkelt bygget op. Her er der også valgt forskellige mønsterpapir, men det vil blot få bordet til at se mere festligt ud. Og når blot "pyntet" er i samme farver, så er der en rød tråd. Her er valgt samme sorte konfirmandpige fra indbydelsen og så en oval form i pink.
Det var alt fra min hånd. Håber vi ses til Convention, hvor jeg vise lidt flere indbydelser og bordkort bl.a. :o)

/Mathilde

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg