Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Leg med Distress Oxides

2019-02-15

Jeg elsker sværter, som kan flere ting. Det kan Distress Oxide - udover at de stempler super godt grundet deres pigment sværte egenskaber, så er de også geniale til vandfarveeffekter.I dag er det den sidste funktion, jeg har fokuseret på. Jeg har lavet min baggrund ved at sprøjte vand på en del af et stykke akvarelpapir. Derefter har jeg fordelt min sværte på en akrylklods og opløst sværten med vand på denne. Det gør, at når jeg derefter påførte farven med akrylklodsen på akvarelpapiret, så fordelte sværten sig meget organisk, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg har brugt to matchende farver. Den rest farve der sad tilbage på akrylklodsen opsamlede jeg med en pensel, som jeg brugte til at lave små splats på min baggrund.Da baggrunden var tør, tog jeg de samme Distress Oxide sværter og stemplede hjerter over den matchende farve. Disse kommer til at fremstå mørkere og dermed tydligere, da de ikke er fortyndet med vand.Bag min tekst har jeg placeret blade udskåret i vellum, så man stadig kan se igennem.

Teksten er embosset med en hvid embossingsværte.Til sidst har jeg pyntet med en smule palietter.

Det var alt for denne gang :)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg