Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

You are turtley awesome

2019-02-01

Jeg har en meget stor svaghed for Gerda Steiner stempler, og et af disse fandt jeg frem for at lave dette kort.Skildpadderne og kagen er stemplet med Memento sværte i Tuxedo Black, og er derefter farvelagt med Copics.Jeg har brugt den største Double Pierced Rectangle die fra Simple and Basic til de hvide paneler. 

På laget under har jeg blendet to Distress Oxide farver sammen til, og skaber derved et blikfang, som jeg efterfølgende har sat mine figurer over.Teksten er stemplet med Versafine i Onyx Black.

Til sidst har jeg pyntet med et par enamel dots.Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg