Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Remember all you need is love

2019-02-04

Jeg har idag et layout at vise jer – endnu et fra mit bryllup i sommers. Denne gang har jeg lavet et 12x12 inch af slagsen med det lækre papir fra DCWV Eclectic Chic blokken.Jeg har holdt layoutet simpelt med en hvid baggrund som jeg har splattet med nogle af de varme grå tombow farver – dette har jeg gjort ved at tegne lidt på en akryl klods med tuschen, fortyndet det lidt med vand og så brugt en pensel til at splatte det ud på kartonnet.


Under billedet har jeg brugt flere forskellige papirer fra blokken til at lave forskellige lag, sammen med lidt guld karton og hvidt karton.

Som titel på layoutet har jeg brugt stempelsættet Remember fra Florileges Design – Remember stemplet på hvidt karton med sort sværte og All you need is love heat embosset med hvidt embossingpulver på sort karton.


For at danne en ramme rundt om layoutet skar jeg mit hvide karton lidt ned og brugte et af arkene til at danne rammen.

Som det sidste pynt på layoutet har jeg skåret nogle blade med de lækre Fine Cut Leaves fra Memory Box og limet lidt guld palietter på.