Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Bunny Birthday

2019-01-21

Vi nærmere os jo stille roligt foråret og det varmere vejr, så i dag har jeg et mere sommerligt kort at vise jer.

Jeg har haft fat i mine Mama Elephant stempler og mine tombows for at vandfarve motiverne.Jeg startede med at stemple motiverne med sort Archival ink på Play & Cut akvarelpapir
Jeg har brugt motiver og tekster fra Tea with Friends og Picnic With Friends, begge fra Mama Elephant.

Efter jeg havde ladet sværten tørre godt, begyndte jeg at farvelægge med mine tombows og en vandpensel – Dette gøres f.eks. ved at tegne en streg med tuschen direkte i skyggen af motivet, for derefter at trække farven ud med vandpenslen. Husk ikke at tegne på for store områder, da det kan være svært at få en flydende overgang hvis tuschen tørrer for længe.

Herefter lod jeg motiverne tørre helt igennem inden jeg skar dem ud med mine dies. Til sidst tilføjede jeg lidt detaljer med en hvid gel pen.Rammen rundt om min lille scene er skåret med den største die fra Mama Elephants Madison Avenue die sættet. Jeg har limet 4 hvide ovenpå hinanden og til sidst en jeg har sværtet med Distress Oxide i farven Hickory Smoke.

For at lave min baggrund startede jeg med at skære en hvid kortfront til så den passede under min ramme – denne skar jeg i flere dele med mine forskellige bakke dies, bl.a. fra Lawn Fawns Hillside Borders. Disse sværtede jeg med mine Distress Oxides – Tumbled Glass og Broken China for de blå og Twisted Citron og Mowed Lawn for de grønne.Derefter splattede jeg både rammen og baggrunden med lidt vand.

Derefter samlede jeg mine bakker med lidt dobbeltklæbende tape – de burde passe sammen nærmest som et puslespil – og satte min ramme henover.

Så mangler der kun at lime motiverne fast – Teksten har jeg klippet ud som et banner og sat fast med 3D puder så den er i samme højde som rammen.

Varer relateret til dette indlæg