Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Stort tag

2019-01-13

Jeg har lavet endnu et stort tag. Denne gang blev det uden billede. Det skal bruges som kort til en gave eller til at hænges op som det er...Baggrunden er lavet med de super lækre Distress Oxide farver som jeg slet ikke kan få nok af. Denne gang er farverne trykket ned på mit underlag, sprayet med vand og mit tag er dyppet i farverne. Derudover er der også brugt et stempel fra Florileges samt lavet sorte og hvide splats.De sorte splats samt den sorte streg i midten er lavet med Dina Wakley gesso. For at lave splats har jeg bare fortyndet gessoen med lidt vand og splattet med min pensel.De fine sommerfugle er en die fra Memory Box med sommerfugle i 3 forskellige størrelser. Memory Box laver virkelig mange smukke dies, men den her var en af dem jeg bare måtte eje.

Fortsat god søndag. 
---Lise---Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg