Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Enkelt fødselsdags- og nytårskort

2019-01-08

Selvom det nu er en uge siden vi trådte ind i 2019 tænkte jeg at jeg alligevel ville dele et af mine nytårsprojekter og et matchende fødselsdagskort.Jeg er helt forelsket i All Star Detail Plate dien fra Memory Box – Mest fordi den er så lækker til helt enkle, hurtige kort.

Her har jeg f.eks. skåret den i hvidt karton og embosset de ekstra detaljer der er i dien med gummi måtten i min big shot. På den måde får jeg en lækker detaljeret baggrund på næsten ingen tid.Jeg limede alle mine dele på en A2 kortbase (4 ¼ x 5 ½ inch når det er foldet) og tegnede de udskårne stjerners kanter op med en guld eller sølv gelly roll pen for en super lækker effekt.

Mine tal er skåret med Mama Elephants Number It die sættet. Jeg skar 4 af hver tal og limede ovenpå hinanden. Det sidste tegnede jeg kanterne op på mens det stadig lå i kartonnet det er skåret fra – på den måde har det samme effekt som stjernerne.For at mine tal ikke bare flød rundt på kortet satte jeg dem på en vellum strimmel – dette dæmper baggrunden lidt så de står bedre frem og giver stadig lidt ekstra til kortet så det ikke er helt så enkelt.

På fødselsdagskortet har jeg tilføjet et lille label med teksten ”Congratulations” henover tallene – teksten er fra Heffy Doodles Ad-Roar-Able Lions stempelsættet. Dette er heat embosset med Wow! Metallic Silver Super Fine embossing pulver.

Kortene kunne også være flotte som indbydelser til fest – f.eks. med alfabet dies til navn eller anledning i stedet for tallene. Med en så lækker baggrund skal der ikke meget til for at få et super flot resultat – hvilket er rigtig rart når der skal laves mange invitationer.


Relaterede blogindlæg

 • Godt Nytår.

  2019-01-01

  Så er jeg klar med endu et Gæste indlæg. Denne gang har jeg lavet et Nytårskort.
  Rigtig Godt og Kreativt Nytår til jer alle.
 • Snefnug baggrund

  2018-10-29

  En helt enkel baggrund med en lækker snefnug die
 • Mama Elephant - Little Agenda

  2018-09-17

  Se lidt af hvad jeg har haft gang i med mine nye Mama Elephant stempler og dies

Varer relateret til dette indlæg