Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Farlig dino

2018-12-30

I dag vil jeg vise et simpelt layout med de blå og grønne farver...Jeg har brugt de blå og grønne Distress Oxide farver sammen med en smooshing teknik. Sværterne har jeg trykket ud på et stykke plastik hvorefter jeg har sprøjtet lidt vand på og trykket mit plastik ned på mit papir.For at gøre baggrunden lidt mere interessant har jeg stemplet med 2 forskellige stempler og nogle af de samme farver som jeg havde på i forvejen. Da baggrunden var færdig lagde jeg min sorte "ramme" til billedet på og tegnede en let blyantstreg som jeg brugte til guideline for hvor jeg kunne skrive min tekst. Da teksten var skrevet blev "rammen" sat på og billedet kom ovenpå med lidt 3D tape.Rammen i kanten af mit layout kom på til sidst da jeg syntes der manglede lidt. Denne gang har jeg ikke tegnet en ramme men brugt et lille stempel fra Florileges.


Jeg håber i alle sammen får en rigtig god nytårsaften i morgen. Husk at passe på jer selv... Og ikke mindst på jeres fingre og øjne som vi skal bruge på scrapværelset.  ;-) 

---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg