Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et Stjernekort.

2018-12-18

For nylig opdagede jeg Stjernekortet - og det er jeg blevet ret forelsket i.
Så det er også sådan et jeg har lavet til dagens gæstedesigner indlæg her på bloggen.Det er et utroligt nemt kort at lave, det består bare af to dele - den ene en base som ses her - med 2 små "ridser" til at hænge den anden del i.Den anden del består af de to trekanter man har skåret af på selv basen, de limes sammen - og så er det bare at pynte efter humør.En af tingene jeg rigtig godt kan lide ved stjernekortene er at der er plads til meget høje motiver - som parret her fra Maja designs "Celebration"Den ene blomst er klippet ud af et Maja design mønsterark - de andre er skønne færdiglavede blomster.


Jeg har pyntet meget enkelt med lidt pailetter hist og her.


Der er masser af plads til at lave et skrivefelt bagpå sådan et stjernekort.Jeg laver en lidt nærmere forklaring af sådan et stjernekort på min blog. www.pipserier.blogspot.dk - hvis du er blevet fristet til at lave et selv.
Hav en dejlig dag. Vi ses igen d. 1. januar.
Dorthe/Pips

Varer relateret til dette indlæg