Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Flag til og fra kort

2018-11-26

Idag vil jeg meget gerne vise jer en lidt alternativ måde at bruge flagranke die sættet, nemlig ved at lave til og fra kort. 

På mine små flag har jeg nemlig bygget et lille landskab op vha. bjerge og træer fra Mama Elephants Me and My Yeti stempel og die sættet, mens nisserne og julemanden er fra deres Little Agenda Serie. 

Jeg startede mine til og fra kort ved at skære blonde flaget ud i lyseblåt karton, flag "baggrunden" i akvarelkarton og en lille tap i mørkt kraft karton. 

På mit akvarelkartons flag brugte jeg en mørkeblå tombow til at farve med i bunden af flaget - i den ende hvor det deler sig - for derefter at bruge en pensel med rent vand til at trække farven opad for at få graduerings effekten. Derefter kunne de pænt ligge og tørre imens jeg lavede mine andre dele. 

Til mine bjerge, træer og små figurer stemplede jeg i Black Soot fra Distress Oxide serien og heat embossede straks med en klar mat embossing pulver fra WOW! - Dette gør det lidt nemmere at holde sig inden for stregerne når man leger med vandfarve. 

Derefter brugte jeg bare mine tombow tuscher til at tegne en lille streg hvor der skulle være mørkest og trak ellers farven ud med min pensel igen på samme måde som med flaget. 

For at lave sneen skar jeg små stykker akvarel karton ud med bunden af flag dien, så den passede perfekt ovenpå, og klippede ellers bare små bølger foroven så de fik den højde de skulle ha'. For at de ligende de andre ting tegnede jeg bølgekanten op med en sort pen efterfølgende. 

Da mine blå flag var tørre tog jeg en smule Frozen Jack Frost fra Lindy's Magical Shaker serie og blandede op med en smule vand, derefter kunne jeg bruge min splat pensel fra Tim Holtz til at lave snefnug på min "himmel". 

Endelig kunne jeg vente til det hele var ordenlig tørt og så skære ud med mine dies og samle alle de små scener ovenpå mine flag. 

Som det sidste heat embossede jeg nogle små tekster fra Mama Elephant i "himlen" og lavede nogle få hvide highlights på mine motiver med en gelly roll pen. 

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg