Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Et julekort med Oxide baggrund

2018-11-14

Jeg er virkelig ved at være i julestemning. Normalt spiller jeg først julemusik fra den 1. december, men i dag tunede jeg ind på Radio Soft, der er startet med at spille julemusik. Og så kunne jeg rigtig komme i det rigtige mood.

Jeg har denne gang valgt et super sødt stempelsæt fra Gerda Steiner. Jeg har valgt at maske stemplet og klippe det ud, da jeg ville farvelægge baggrunden med Oxides.


Herefter var det bare at gå i gang med at blende himlen i blå nuancer.Jeg har valgt farverne Peacock Feathers, Broken China, Faded Jeans og Iced Spruce.Det fede med Oxides er, at de reagerer fantastisk med vand. Her har baggrunden blot fået et enkelt sprøjt.Herefter gav jeg himlen lidt mere tydelige spøjt til at få snefnuggene til at træde frem. Jeg sprøjtede dem blot på med en pensel - en ret hård en, som jeg så "flippede" med en finger. Jeg gav også baggrunden lidt shine og bling med Shimmer Spritz Sparkle også sprøjtet på med en pensel. Samme effekt kan man få med Pigment Powder Gold blandet op med vand.Herefter fjernede jeg mit masking tape, og som man kan se, er der selvfølgelig lidt steder, der er helt hvide. De var lette at dække med en vandpensel og de samme Oxides fra tidligere.Sneen er malet på med Distress Paint. Og herefter fik sneen også lidt lækkert glimmer med Spectrum Noir Sparkle.Så var det ellers bare at farvelægge rensdyret i følgende farver:

Kroppen: E57, E47, E29
Gevir og hove: E41, E57, E47
Røde lys og julekugler og næse: R05, R46, R59 - og Spectrum Noir
Grønne lys og julekugler: YG06, G05, G28 - og Spectrum Noir
Kuglerne har også i samlingerne fået lidt shine med Gelly Roll Gold.Det var alt herfra - mon ikke der er andre end mig, der er i julestemning efterhånden? Nu er der ikke lang tid til december ;o)

/Mathilde
Relaterede blogindlæg

 • Ho ho ho, endnu et julekort

  2018-11-10

  Jeg har brugt det nye julepapir fra Alexandra Renke til dagens kort
 • Gerda Steiner nyheder og lidt mere jul

  2018-10-17

  I sommers gik mit største ønske i opfyldelse - vi fik en hvalp - så selvfølgelig skulle jeg have lidt hundestempler, og Gerda Steiner har de sødeste af slagsen til jul.
 • Lille jule tog

  2018-10-15

  Det lille jule tog fra Mama Elephant er svært at slippe igen..
 • Distress jul

  2017-11-01

  Lækkert julekort med distress blending og stemplet med lækre detaljerede juletræer
 • Little Agenda Julekort

  2017-10-02

  Se med hvordan du kan bruge de fantastiske små agenda stempler fra Mama Elephant til at lave det sødeste kort.

Varer relateret til dette indlæg