Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Snefnug baggrund

2018-10-29

Selvom det umiddebart nogle gange kan være svært at se potentialet i en die når den hænger på væggen i butikken eller blot er et billede på webshoppen, forelskede jeg mig straks i snefnugget fra Studio Lights Winter Trails serie. 

Pakken indeholder 2 dies - En der skærer snefnug mønsteret og en der skærer det mønster ud til et faktisk snefnug - eller skyggen om man vil. 

På dagens kort har jeg kun brugt mønsteret til baggrunden, som jeg har skåret i hvidt karton og sat på en hvid kortbase. Min kortfront har jeg skåret med Mama Elephants All Prettied up dien, der giver den fine bølge kant og syning. 

Siden jeg synes baggrunden er så lækker, holdt jeg resten af kortet meget simpelt - Blot et farvelagt motiv og en sort tekst. 

Den lille pige er fra Mama Elephants Pretend Play og har fået en nissehue på fra Krumsprings Naughty or Nice sættet. Jeg har stemplet det med en lysebrun memento for at kunne lave no line coloring med mine copics. For at lavet håret har jeg brugt flicking metoden, hvor mang løfter op i tuschen så man får en tyndere spids.

Teksten er fra Mama Elephants Scripty Xmas, hvor den normalt står over hinanden. Her har jeg stemplet dem ved siden af hinanden ved at bruge min tombow dual brush marker i Lamp Black som stempelsværte - dette gøre det nemt at ramme kun de dele man skal bruge. 

Related blog posts

Varer relateret til dette indlæg