Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Alcohol ink

2018-10-21

Jeg har leget lidt med alcohol inks og har farvet mine opbevaringsæsker til mini Distress inks...Jeg er ret vild med de flotte farver og er super begejstret for at kunne farve alle mine ting med glatte overflader... Inden længe er hele mit scrapværelse sikkert fyldt med alle regnbuens farver. ;-) Til de 4 æsker har jeg brugt farverne pool, wild plum, citrus og sunshine yellow. Det er nogle helt fantastiske farver og kun et lille udvalg af alle de skønne farver du kan vælge imellem.Det eneste du skal bruge til at farvelægge med alcohol ink er dine ønskede farver, ink blending tool og så det du gerne vil farvelægge... Så enkelt er det faktisk!

Rigtig god søndag til dig.
---Lise---

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg