Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Alcohol ink

2018-10-07

Jeg har leget med alcohol ink for aller første gang... og jeg er forelsket!
Anja har fået alcohol inks hjem til butikken og jeg har fået lov til at lege med de skønne farver. Jeg har farvet nogle mason jars. Det er super enkelt. Alt du skal bruge er glas, ink og blending tool. Når ja... og så nok lige et par handsker!Jeg startede med at lave et juleglas. På glasset har jeg duppet flere lag ink med det samme og har fået en "mønstret" overflade. Jeg fandt ud af på næste glas at med et enkelt tyndt lag bliver det mere glat og så kan der altid komme et nyt lag på næste dag. Jeg syntes dog at effekten her er super fed og tænker at hvis der f.eks. skal laves giftflasker eller lign. til halloween, så er det helt perfekt med dette resultat.De næste glas fik et lag ad gangen og jeg er ret begejstret for resultatet. Her er glassene fyldt med vatkugler og vatpinde. Helt perfekt til at stille på badeværelset for at få lidt farve ind.

I dag er butikken på Scrapbooking convention i middelfart. Hvis du er tilmeldt messen kan du komme forbi standen for at se glassene og shoppe så du selv kan lave nogle magen til. Er du ikke tilmeldt har du alligevel mulighed for at komme forbi butikken. Messen har nemlig åbent for besøgende kl. 10.30 - 15.00. 

Ses vi?

---Lise---

Varer relateret til dette indlæg