Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Glow in the dark

2018-09-23

Jeg har været i butikken efter nogle super lækre julestempler fra Impression Obsession. Det er der kommet et fint, enkelt julekort ud af som var super nemt og hurtigt at lave...

Jeg har brugt min stamping buddy til baggrundsstemplet, da jeg gerne ville stemple med 2 forskellige farver det samme sted. Jeg har nemlig stemplet baggrunden med 2 blå Distress inks. Da baggrundsstemplet var helt tørt stemplede og embossede jeg mit tekststempel.

 

Det var egentlig min mening at det kort så var færdigt, men så kom jeg i tanke om at jeg havde en  selvlysende embossingpulver liggende... Det er jo helt perfekt til en lysende julestjerne. Pulveret har en effekt ved et enkelt lag, men jo flere lag desto større er effekten. Mit kort har fået 3 lag embossingpulver og det giver et super flot og meget lysende resultat.Billedet er ikke super godt, men det er altså en smule svært at tage billeder i halvmørke fordi man gerne vil fange det der lyser ;)Det er meget få materialer der skal til for at lave dette super søde julekort... Jeg håber du har fået lyst til at prøve selv :)

God søndag.
---Lise---

Varer relateret til dette indlæg