Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Mama Elephant - Little Agenda

2018-09-17

ENDELIG er den her - Mama Elephants nyeste release fra den 15. september.. Og hvis man bare ved lidt om mig, så ved man også at jeg har gået og glædet mig enormt meget til den.. 

Derfor har jeg da også farvelagt på livet løs lige siden jeg fik dem ind af døren... 

Det er der kommet en lille bunke nisser, tog, snemænd osv ud af - som nu lige så stille kommer på julekort og til og fra kort... - Så ved I vidst hvad I kan forvente at se fra mig det næste lange stykke tid! 

Til dagens kort har jeg valgt at bruge nogle af de mere pastelfarvede motiver fra bunken på et shakerkort. Se bunden af indlægget for farvekombinationer.

Til selve baggrunden har jeg brugt den super lækre All Star Detail Plate fra Memory Box, som skærer og embosser et rigtig lækkert stjerne mønster. Hvis de åbne stjerner skal være mere tydelige kan man køre dien igennem med embossing måtten i bigshotten også. 

For at gøre det til et shaker kort har jeg først skåret et stykke plastic til så det passede i størrelsen til baggrunden, som jeg så limede på. På bagsiden (altså plasticen) har jeg rundt langs kanten klippet foam tape til, så der ikke var nogle huller overhovedet - Derefter brugte jeg godt med antistatisk pulver langs kanten af foam tapen og på mit plastic. Derefter kunne jeg fylde sølv og grå palietter i sammen med en god del falsk sne. 

Endelig kunne jeg pille bagsiden af Foam tapen af og sætte min kortbase fast - nogle gange kan det være nemmere at bruge et ekstra stykke karton, så man ikke skal bekymre sig om det nu sidder lige på kortbasen i første omgang.Jeg udvalgte motiver fra Little Agenda Trains, Little Elf agenda og et enkelt fra Little Santa Agenda, som jeg satte på mit kort med 3D foam squares - Et super hurtigt kort når motiverne allerede var farvelagte og klar. 

Er I lige så forelskede som mig? 

~Mette Witus

Varer relateret til dette indlæg