Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Julekort med et personligt twist

2018-09-15Som så ofte før udspringer mit kort af et smukt motiv, denne gang har jeg brugt Maja Designs juleserie Joyous Winterdays. Elsker deres afstemte farver og flotte men diskrete mønstre.

Kanterne er flosset og sværtet, og flere lag giver dybde og et eksklusivt look.Har lige købt en stak nye dies, bl.a. denne skønne ramme, som jeg glæder mig til at bruge på forskellige måder. Jeg har klippet lidt af højden for at matche kravene på dette kort.

Der findes mange smukke udenlandske tekster, men jeg er lidt gammeldags og sværger til de gode danske tekster. Denne jule die er flot og enkel med sin svungne skrift.En julemand i ren nostalgisk stil - det er lige mig, så han fik lov at være afgørende for farvevalget.Lidt bånd gemt fra en gave blev fundet frem. Dog var den røde farve alt for kraftig, så efter en tur med sværten, matchede det meget bedre til kortets farver.

Jeg tilpasser ofte mine blomster, bånd og andet pynt på denne måde.

Et par knapper er påført lim og drysset med guldglimmer. Giver typisk mine kort et personligt twist, og et par pailletter blev til slut tilføjet.Et før og efter billede giver et meget godt indtryk af effekten.

Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig dag.

Mange hilsner, Susanne
Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg