Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Der er længe, længe til..

2018-09-03

Jeg ELSKER jul - og Mama Elephant. Så mens jeg venter på en lille juleaften i form af Mama Elephants nye release, som Anja får alle stemplerne hjem fra, har jeg leget med et af mine favorit sæt fra Mama Elephant - Me and My Yeti.


I dagens anledning har min "lille" yeti fået nissehue på - Stemplet findes i Naughty or Nice sættet fra Krumspring.

Efter jeg havde farvelagt mine motiver med copics, se farver neders i indlægget, tagnede jeg detaljer på med en Hvid Signo Broad pen, f.eks. tænder, kinder, highlights osv.


Min himmel er lavet ved at bruge Distress Oxide i farverne Cracked Pistachio, Evergreen Bough og endelig en Tombow Marker i N25.

Jeg "maste" mine farver ud på min Tim Holtz Glass Media plade og samlede lidt af Cracked pistachio op og farvelagde hele baggrunden. Derefter blandede jeg en smule Evergreen Bough i, uden at vaske penslen, og malede en del af baggrunden. Dette gentog jeg flere gange så min farve blev gradvist mørkere. Endelig blandede jeg lidt af den sorte i for at få det mørkest nede i bunden af baggrunden.

Pensel strøgene i baggrunden kom efterhånden som min pensel løb tør for farve og giver en rigtig fed effekt efter min mening.

Endelig splattede jeg med lidt Lindy's Magical Shaker i Frozen Jack Frost som jeg havde blandet op med meget lidt vand. Og det samme gælder for Scrapbook Adhesives Pigment Silver.

Merry er skåret med Merry Script dien, også fra Mama Elephant, i stålgrå karton fra Play & Cut. Christmas kommer fra en af teksterne i Naughty or Nice sættet fra Krumspring.

Håber I får en rigtig god dag

~Mette Witus

Copic farver(fra mørkest til lysest): 

Bjerge/Snemandshat/Bukser: C5, C3, C1
Sne: BG10, 0
Yeti horn: C2, C0, 0
Yeti pels: E41, E40, 0
Hud: E51, E000
Kinder: R20
Træstammer/Hytter/Hår: E37, E35, E31
Grøn: G85, G82, G21
Rød: R59, R37, R14
Hvid: C2, C0, 0

Relaterede blogindlæg

Varer relateret til dette indlæg