Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Masking teknikker og galaxy baggrund

2018-05-10

I dag viser jeg et simpelt kort, hvor jeg har brugt forskellige teknikker.

Min figur stammer fra et Gerda Steiner sæt, og er stemplet med Archival Ink i Jet Black. Den er farvelagt med Tombow Dual Brush Markers, som er en vandbaseret tusch. Man kan bruge tuscherne med og uden vand - her har jeg farvelagt med tuschen der, hvor mine skygger skal være, og har derefter trukket farven ud med en vandpensel.Jeg har udskåret et stykke maskingpapir, hvilket fungerer som en letklæbende papir, med en cirkel die, og har sat maskingpapiret på et stykke hvidt karton, så det dækker for størstedelen af papiret. Jeg har lavet splats med den nye Distress Resist Spray, som skaber en "hinde" og derved en resisteffekt, der hvor den rammer. Den tørrer meget hurtigt, og jeg har derefter brugt forskellige Distress Oxide Inks til at skabe en galaxy effekt.Efterfølgende fjernede jeg maskingpapiret, og den perfekte cirkel bliver afsløret. Det er en super fed effekt!

Teksten er stemplet på et banner med Versafine i Onyx Black, og er varmembosset med en embossingpulver fra Wow.Til slut har jeg pyntet med enamel dots fra Florileges Design.

Det var alt for denne gang ;)

- Mette

Varer relateret til dette indlæg