Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Fødselsdagskort med Oxides og Foamiran

2018-04-22

For ganske nylig fyldte en af mine kollegaer 50, derfor skulle hun selvfølgelig have at kort...
Resultatet blev dette:Som base til kortet har jeg brugt karton fra American Craft i en forholdsvis sart blå.
Basen til baggrunden med oxide er akvarelpapir og bag denne har jeg en matte af kraft karton.

På mit akvarelpapir har jeg påført Distress Oxide gennem en stencil (Tim Holtz "Harlequin THS016).
Jeg har brugt farverne Salty Ocean, Broken China og Faded Jeans. I stedet for at bruge et blending tool, har jeg brugt en pensel og sværtet i cirklende bevægelse, jeg synes det er nemmere at styrre gennemsigtighed på den måde.
Bagefter har jeg splattet med vand i store dråber og også tilføjet lidt splat med de tre farver.Som pynt har jeg bl.a. lavet et par foamiran blomster, jeg har farvet midten med gelatoes fra Faber Castel, støvdragerene var nogle jeg have liggende i skuffen, det samme gælder sugerør og knappenålene der er stukket ind bag blomsterne.Til slut har jeg tilføjet lidt palietter og splattet med vandpenslen sparkle fra Spectrum Noir.
Happy Birthday og de embossede tal, stammer fra et stempel/die sæt fra Vicki Boutin (American Crafts).Hav en dejlig søndag, den kan kun blive god når svalen er ankommet og bøgen er sprunget ud.

Kristina

Varer relateret til dette indlæg