Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Smukke blomsterkranse og lysestager

2018-02-09

På efterårets messer demonstrerede Mette Janni, hvordan man laver smukke blomsterkranse. Mange var med rette imponeret, og hun har derfor lavet nogle videoer til butikkens Youtube-kanal, hvor du kan se, hvordan hun opbygger kransene.

Det fede ved kransene er, at selvom man ikke har præcis de samme dies, som Mette Janni bruger, så kan man blot bruge andre slags, men stadig opnå den samme effekt.

Kransen er bygget op på en mdf ramme, som fåes i enten en cirkel eller en sekskantet form.

Bladene og grenene laver hun i forskellige nuancer af grønt og brunt karton for at give et mere realistisk look.Lag på lag blomster og karton med forskellig slags finish giver en lækker dybde i kransen. Man kan både bruge mønsterpapir, almindeligt karton, karton med en metallisk finish, glitterkarton eller lign

Glimmerpaste, almindelig paste, løs glitter og lignende kan bruges til at skabe den sidste effekt. Desuden er det fedt at bruge twine eller en grov tråd rundt omkring.Mette Janni har lavet to videoer. I den første kan man se, hvordan hun bygger bunden op, og på den næste, hvordan blomsterne laves og sættes på.
Så grib en god kop kaffe, sæt dig til rette i sofaen og nyd disse videoer ;)


Mason Jars kan bruges på mange lækre måder. Mette Janni har, foruden videoerne med blomsterkransen, også lavet en video, hvor hun viser, hvordan man kan bruge dem som lysestager pyntet med et par lækre dies udskæringer. Det vil pynte på ethvert bord til forårets og sommerens fester.Det var alt for denne gang ;)

Vi håber at se rigtig mange af jer til weekendens Scrap-a-Mania i Sorø :)

Varer relateret til dette indlæg