Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Får du brugt dine rester?

2017-04-18

jeg vil i denne uge, vise nogle kort, der er lavet af rester fra nogle layouts jeg tidligere har vist.

Første kort har jeg prøvet at gøre meget fint og feminint. Som sagt er papiret rester fra et LO jeg har lavet tidligere. Jeg har revet det prikkede papir, og givet det en gang glass glitter på kanten. Bag kanten gemmer der sig en doily diecut og en blomst med en bling sten. Desuden har jeg brugt lidt snor og lidt blomster. Jeg har prøvet at give det sarte lidt kant, ved at tilføje rå kanter og råt snor.


Det andet kort er også til den fiminine side, men dog ikke helt så sart som det foregående. Jeg har igen brugt rester fra et LO, og bygget kortet op ud fra dette. 
Så har jeg lavet en ramme, som er blevet pyntet med Micro beads, desuden har jeg jeg standset nogle blomster i kork. Til sidst har jeg skåret en Hallo-tekst i sølv glitterkarton.God dag
*Signe*

Varer relateret til dette indlæg