Scrapbooking Hobbybutik - Køb online - Picturing the world

Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
 til fri fragt

Nyeste blogindlæg

 • 14
  Aug

  Gaveæske med august måneds kit

  Simpel og smuk gaveæske lavet med papir fra PTW August månedskittet. Pyntet med lille tag med lækre farverige detaljer.
 • 09
  Aug

  Hurtigt herrekort

  Dette fødselsdagskort tog maks. et kvarter.
 • 31
  Jul

  Sødt dåbskort

  Personligt og sødt dåbs/navnekort. Lavet i friske blå, turkise og orange farver. Pyntet med navn og en sød lille elefant.
Velkommen til Picturing the World

Picturing the World er din scrapbutik. Vi fører et stort udvalg af hobby artikler til mange kreative papir hobbyer, så hvad enten du laver kort, æsker, scrapbooking, mixed media, art journaling, DIY (Do it yourself/ Gør det selv), indbydelser, bordkort eller noget helt 3. indenfor papirhobbyer, så har vi noget, du kan bruge.

Vi er specialiseret i materialer og værktøj til scrapbooking, derfor kan du finde et stort udvalg i dies/ stencils, stempler, mønsterpapir, 12x12 karton, scrapbøger, scrapbooking albums, materialer til project life og meget andet.

Vi har et kæmpe udvalg af hobbyartikler og der kommer hele tiden nyheder hjem, derfor kan du altid være sikker på at finde nye og spændende ting til din hobby ved os. Vi har ca. 5000 forskellige varer i butikken, så hos os finder du et stort sortiment. Vi er Danmarks største hobbybutik indenfor scrapbooking.

Webshoppen har åbent hele året rundt, alle ugens dage, så du kan handle lige når det passer dig. Vi afsender ordrer alle hverdage.

Vi rådgiver gerne om produkterne, så hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe tlf: 51 93 16 84 eller maile [email protected]

LÆS MERE