Min Kurv

0 VARE VARER VARE
Din kurv er tom

Ingen varer

Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv
Antal
I alt
Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
0,00 DKK til fri fragt

Adventskalender 2017


500,00 DKK

Adventskalender lavet til scrapbooking og kortfremstilling


Kan du også godt lide, at blive overrasket og forkælet, så er adventskalenderen lige noget for dig. Du har garanteret selv ofte stået og sørget for adventskalendere til andre, men måske er det længe siden, du selv har fået en. Her får du mulighed for at få en adventskalender, som er lavet specielt til den kreative papirelsker.

 

Vi pakker din pakkekalender specielt til dig. Du laver 3 stikord, som vi så pakker udfra.
Vi gør vores bedste for at pakke en lækker kalender til dig udfra de 3 stikord. Vi udvælger varerne så godt som vi kan udfra de valgte stikord. Vi sørger for at vælge ting, vi synes matcher godt sammen og kan blive brugt sammen. Det gælder ikke nødvendigvis for hele kalenderen. Det kan også være for den enkelte pakke.

 

Hvis du ønsker dig kalenderen, af andre, er det en rigtig god ide, at du på forhånd vælger hvilke 3 stikord, der skal pakkes ud fra. Det gør det nemmere for den glade giver, at give dig den bedst mulige adventskalender. Det kan være svært for andre, at vide lige præcis, hvad du sukker efter lige i øjeblikket.

 

Her er lidt eksempler på stikord:

-       Dies

-       Stempler

-       Guld

-       Vintage

-       Mange farver

-       jul

-       eller noget helt andet

 

Har du ikke nogen stikord, der skal pakkes ud fra, så pakker vi også gerne udfra et af de nedenstående temaer:

 

-       Scrapbooking – Layouts

-       Moderne kortfremstilling

-       Klassisk og romantisk kortfremstilling

-       CAS kort, stempling og farvelægning

-       Artsy fx til artjournaling, artsy kort eller artsy LO’s

 

Vær obs på ved bestillingen, at skrive i kommentarfeltet dine stikord eller skriv ” Tema: xxx (indsæt selv det aktuelle tema fra listen)


Adventskalenderen indeholder varer for den værdi, du betaler for kalenderen, så betaler du 500 kr. for kalenderen, er der også varer for minimum 500 kr.

Vi udvælger varerne, sammensætter pakkerne, så de matcher godt sammen og kommer i en fornuftig rækkefølge, og pakker dem naturligvis pænt ind og sætter numre på. Dette er en gratis service, man får med når, man bestiller vores adventskalender.

Det betyder, at du bare lægge gaverne frem, når du modtager den og så er du klar til, at blive overrasket hver søndag op til jul.

Skulle det ske, at du modtager noget, du har i forvejen, ikke kan lide eller ikke kan bruge, er du velkommen til at bytte det. Her fratrækker vi dog 20% fra prisen, da vi har brugt en del tid på at pakke din kalender. Skal varerne sendes frem og tilbage betaler du selv portoen begge veje for dette. Varerne fra en adventskalender kan byttes mellem d. 1. Januar og d. 31. Januar 2018.

 

For at vi kan nå, at pakke din kalender og sende den afsted til tiden, skal vi have din bestilling senest d. 17. November 2017.

 

Vil du gerne afhente på en messe gælder disse datoer i stedet:

Scrap-a-Mania: 18. September 2017

Scrapbooking Convention: 18. September 2017

Kreative Dage: 9. Oktober 2017

 

Vær opmærksom på, at der er længere leveringstid på adventskalendere, end normalt.

 

HøjtiderJul

Stil spørgsmål

Du skal være oprettet som bruger

1 Spørgsmål & Svar

Her kan du stille dine spørgsmål vedr. varen ovenfor. Du modtager en mail når vi har svaret dig.

Påkrævet med fornavn.
*(Påkrævet for at få notifikation om svar)
  • Skrevet af Sophia
    D. 2017-09-12
    Hej Jeg har været ind og kigge lidt på din adventskaldender. Og jeg kan se at du nævner nogle datoer for 3 messer hvor man evt kan afhente adventskalenderen. Jeg tror dog at der er fejl i de datoer, for så vidt jeg kan se ligger scrapbook convention, Middelfart d. 7-8 oktober og kreative dage i Fredericia d 27-28 okt.Venlig hilsen Sophia Svar:
    Hej Sophia Jeg kan godt forstå du skriver det. Datoerne er dog de datoer, man skal afgivet sin bestilling på adventskalenderen på for at kunne nå at få den pakket til messen :-) Jeg håber det giver mening. Mvh Anja